Tarieven voor boothuur en catering

Boothuur (minimum, 3 uur), inclusief schipper en 1 persoon bediening €1000,-
Vervolguren per uur tot 0:00 € 250,-
Vervolguren per uur na 0:00 (tot 08:00) € 280,-
Leegvaren per uur tot 0:00 € 180,-
Leegvaren per uur na 0:00 (tot 08:00) € 220,-
Extra bediening, per uur € 32,50

 

Bent u met een kleine groep (tot zo’n 50 personen)? Dan is het mogelijk om voor een aangepast boothuurtarief een vaartocht te maken naar Pampus of het Muiderslot. Aan boord verzorgen wij desgewenst koffie, lunch en een borrel. Deze mogelijkheid bieden wij aan tijdens ons Veerdienstseizoen: april tot en met oktober, dagelijks behalve maandag. Voor informatie over specifieke mogelijkheden en tarieven kunt u contact met ons opnemen: 020-4278888 of vul het contactformulier in.

 

catering

De Sailboa biedt plaats voor 100 personen diner en 150 personen lunch of borrel. De Elvira biedt plaats voor 60 personen diner en 75 personen lunch of borrel. Wij werken met verschillende cateraars samen. Hierdoor zijn de prijzen afhankelijk van de cateraar of chef.

Wij horen graag van u wat uw idee voor de vaartocht is. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een welkomstdrankje of koffie met gebak bij aanvang, borrelhapjes, buffet, meergangendiner of barbecue.

Diner is mogelijk vanaf €17,50 per persoon en lunch vanaf €7,50 per persoon.

 

drank

De keuze is aan u:  de bar afkopen, drinken op nacalculatie, of drankjes direct laten afrekenen. Drankprijzen verstrekken wij op aanvraag.

 


Alle prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden. Onder bijzondere omstandigheden (feestdagen en evenementen) kunnen in verband met logistiek en extra inzet van personeel andere tarieven van toepassing zijn.

 

Algemene Voorwaarden Navigo Amsterdam

 

STEL je VRAAG

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht