Ligplaats

Onderstaande informatie gaat over de standaard ligplaats van Klipper Sailboa en Salonboot Elvira. Dit is tevens het vertrekpunt van Veerdienst Amsterdam (naar Pampus en Muiderslot). Uiteraard is het mogelijk ergens anders af te spreken. We halen vaak mensen op bij Amsterdam Centraal. Ook varen we vanuit Almere Muiderzand. Liever ergens anders opgehaald of afgezet worden? Informeer naar de mogelijkheden!

Ligplaats Haven IJburg

Krijn Taconiskade 124 a
Amsterdam IJburg

Met het openbaar vervoer

  • Tram 26. Vanaf Amsterdam Centraal Station (15 minuten). Uitstappen halte “Lumierestraat”.
  • Bus 66. Vanaf Amsterdam Bijlmer Station (20 minuten). Uitstappen halte “Pieter Oosterhuisstraat”.
Plan uw OV-reis naar de vertreklocatie van Veerdienst Amsterdam

Met de auto of touringcar

Van maandag tot en met zaterdag is het tot 19.00 uur betaald parkeren op IJburg; het tarief bedraagt € 2,40 per uur. Op zondag is het vrij parkeren. Over het algemeen kan er direct in de omgeving van onze afvaartlocatie worden geparkeerd. Een alternatief is parkeren bij P+R Zeeburg. Dit kost €8,- per dag, inclusief tramretours voor alle inzittenden. Vanaf P+R Zeeburg reist u in 10 minuten met de tram naar de haven. Uitstappen bij halte Lumièrestraat. Let bij de P+R op de voorwaarden: er worden verschillende tarieven gehanteerd!

Groepen die per touringcar komen, kunnen direct bij de ligplaats afgezet worden.

Route & Parkeren bij Almere marina Muiderzand

IJmeerdijk 4,
1361 AA Almere

Je kunt gratis parkeren bij Almere Muiderzand. Vraag een muntje op de boot om uit te rijden, of haal deze naast de slagboom bij het havenkantoor. Er is nog geen openbaar vervoer naar de haven.

Onze schepen meren aan aan de achterste steiger.

STEL JE VRAAG

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht